Selectează o Pagină

Bucătariа confecţionată la comandă este ceea ce este necesar pentru tine!

 

Bucătăria este un loc central în casă.   Şi, desigur, cel mai bine  ne  simţim într-o bucătărie care este echipată cu unităţi funcţionale adecvate. Bucătăriile  la comandă produse de  firma noastră combină un design moden şi un stil unic cu  folosirea ultimelor tehnologii.

Bucătăriile confecţionate de  companiea «MIRAKL» se deosebesc  printr-o planificare individuală, indiferent dacă este o bucătărie mică de clasă economă sau  o bucătărie mare de clasa premium.
Ca materiale folosite la mobila de bucatarie putem enumera: pal melaminat, mdf vopsit, mdf infoliat, pal  furniruit si chiar şponul pentru cei care i-si doresc o mobila de bucatarie clasica.

Ca si accesorii pentru bucatarii folosim Blum, la mobilierul de bucatarie se pot folosi atît sisteme simple de feronerie ( balamale, glisiere e.t.c ) cat si sisteme complexe cum ar fi Blumotion (sertare si usi care nu se trantesc ) si multe altele. Totodată in mobila de bucatarie oferită de MIRAKL se pot incadra atît electrocasnicele incorporabile cat si cele clasice.

Bucataria este locul in care  vei petrece un buna parte din timpul liber. Indiferent ca esti o gospodina care adora sa experimenteze reţete noi sau pur si simplu adori să-ţi inviti prietenii intr-o atmosfera intima, acest spatiu necesită o atentie speciala in amenajare.

Ţine cont de spaţiul si maximizează fiecare ungher.   Stilul conteaza!

Desi majoritatea spun ca o bucătarie este o simplă bucătarie, ei bine nu este deloc aşa. Ca si in cazul celorlalte incaperi, si aceasta camera trebuie să te reprezinte intru totul si trebuie să se potriveasca cu tonul general al casei tale. Daca eşti o fire traditionalistă si adori atmosfera din filmele americane, poţi opta pentru un mobilier de bucătarie cu feţe din MDF, cu diverse motive florale, in nuante de lavanda, cafea cu lapte sau verde olive. Daca optimistul este cuvantul tau cheie, atunci neaparart vei alege mobila pentru bucătarie in nuante de albastru, verde sau orange.

Gospodinele care nu renunţă la ţinutî si la perle nici macar in bucătarie, pot alege un mobilier glam, in nuanţe de roşu cu negru, roşu cu gri sau mov cu gri.

Pentru a comanda bucătăria dumneavoastră, este suficient de :
Apel telefonic : +40722340954

Scrie o scrisoare la adresa de e-mail: office@mirakl.ro cu o schiţă ataşată.

Noi, ca  producători, vom efectua bucatarii la comandă – rapid şi eficient.

Diferente între mobilierul din PAL si cel din MDF

De cele mai multe ori acordam o mare atentie aspectului unui mobilier, esteticului si mai putin ne intereseaza din ce este confectionat acesta, din PAL mat sau lucios, MDF simplus, vopsit sau infoliat, ce durabilitate au materialele in timp, cum se comporta si care este garantia lor.

 

Placa aglomerata lemnoasa – PAL este folosita foarte des de catre producatorii de mobilier datorita pretului mai scazut decat in cazul MDF ului si a faptului ca se prelucreaza mai usor decat acesta. Diferenta majora o face densitatea fibrei placii de pal care este mai scazuta ca cea de MDF. In consecinta apar avantajele si dezavantajele enumerate mai jos.

Avantajele mobilierului din PAL sunt: accesibil ca pret, rapiditate in executie, o gama variata de culori, din pal se pot executa diverse tipuri de mobilier, cu orice forme si dimensiuni.
Dezavantaje – palul este sensibil la aburi, umeditate, diferente de temperaturi ca rezultat se umfla, iar mobilierul va arata inestetic; durata medie de „viata” a mobilierului din pal este mai mica decat a mobilei din MDF.

Mobilierul din pal este recomandat pentru dressing, living, dormitor, dulapuri cu usi glisante, mobila gradinita, mobilier farmacii, vitrine, mobila pentru spatii comerciale, mobila laboratoare si cabinete medicale nu excludem mobilierul pentru bucatrie (in cazul in care in incapere nu exista multi aburi, nu balteste apa, nu este mare umeditate).

Placa fibrolemnoasa de densitate medie (MDF = Medium Density Fiberboard) este cel mai folosit material in confectionarea mobilierului de baie si bucatarie. Are o densitate intre 530 si 800 Kg/Mcub este un material destul de dur si mai rezistent decat palul la umeditate.

Avantajele mobilierului din MDF sunt: finisaje excelente, o gama variata de culori, densitate mai densa a fibrei ce ofera si o rezistenta mai buna in timp.
Dezavantaje: preturi sensibil mai mari (din cauza prelucrarii costisitoare), dimensiuni stas.

Nota: din MDF se realizeaza doar fronturile – usile mobilierului, restul corpului mobilei se executa din PAL melaminat. Doar in cazul dulapurilor de baie se poate folosi in intregime MDF (pentru o mai buna durabilitate in timp recomandarea noastra e ca MDF-ul sa fie vopsit).

Multi considera ca mobila din lemn sau lemn masiv este mai frumoasa decat mobila realizata din PAL sau MDF. Daca insa placa de PAL sau MDF este prelucrata bine si din aceasta se confectioneaza un mobilier cu un design deosebit plus accesorii de calitate sau daca palul este si dublat atunci mobila rezultata devine un competitor puternic pentru solutia clasica la cele doua capitole de evaluare ale unui produs: pretul si calitatea.

Va dorim inspiratie si mult succes !