Selectează o Pagină

O echipă de oameni pasionați și motivați.

Ideea fundamentala pentru care s-a infiintat SC MIRAKL SRL a fost aceea de a desfasura activitati de productie. Inca din anul infiintarii (2006) societatea a dorit sa acceseze fonduri europene pentru infiintarea unei fabrici de mobila. In conditiile create dupa aderarea la Uniunea Europeana,  prin accesarea unui proiect finantat din fondurile europene in anul 2018, SC MIRAKL SRL a reusit creearea unei fabrici de mobila utilata cu echipamente de ultima generatie cu ajutorul carora produce mobila campionilor .

Nu facem numai lucruri frumoase. Face lucrurile utile și perfect funcționale.

Dacă am învățat ceva de-a lungul anilor este faptul că mobilierul trebuie să și funcționeze perfect în cadrul în care urmează să fie integrat. Dimensiunile, formele și soluțiile de deschidere/pliere sunt importante când ai de-a face cu spații mici.

MIRAKL SRL

CUI: RO19276334

NR.Reg :J16/2203/2006 

EUID : ROONRC.J16/2203/2006 

TEL: 0722340954

Cum facem noi designul?

 

Cercetare

La solicitarea dumneavoastră ne deplasăm la locația indicată pentru a analiza cerințele și dimensiunile necesare.

Design

Va prezentăm modelele similare executate de firma noastră și modelele pe care le putem produce pentru a putea alege mobila dumneavoatră.

Construire

Mobila se produce în fabrica noastră din Craiova, Str. Bîlteni nr. 54, care este dotată cu echipamente de prelucrare de ultimă generație. 

Design Personalizat

Vă puteți creea singuri mobila dorită.

Mobila campionilor !

Proiecte

Clienți