Selectează o Pagină

1. Arata minunat dar totodata este cea mai incomoda piesa de mobilier? Un decor aproape la fel ca unul al unui toc Stiletto: frumos, dar atat de incomod. In cele din urma te-a invatat ca oricat de bine ar arata un lucru, daca nu poti sa stai/mergi/simti bine in el, nu este pentru tine.

2. Piesa mult prea la moda care arata uimitor in fereastra magazinului si in revista. Dar in casa ta? Aceasta nu se potriveste cu piesele tale de mobilier preferate si arata ciudat? Incearca sa te concentrezi numai pe trendurile care ti se potrivesc.

3. Culoarea pentru perete pe care nu ai testat-o si care acum arata complet stearsa? Nu este nimic mai dificil decat vopsirea unei camere intregi de culoarea verde ca apoi sa-ti dai seama ca odata intrate in decor iluminarea si textura peretelui, culoarea nu mai are nuanta pe care o avea initial in cutie. Testeaza culorile inainte si asigura-te ca se potrivesc cu restul elementelor de decor din acea camera.

4. Genul de achizitie „stil de viata de vis” Iti cumperi o masa foarte mare de care de fapt nu ai nevoie? Iti montezi un televizor de dimensiunea peretelui cand tu in realitate tot ceea ce faci in living este sa citesti? Incearca sa cumperi piese de mobilier pentru stilul de viata pe care il ai, nu pentru unul pe care l-ai putea avea intr-o buna zi.

5. O solutie rapida Poate ca la momentul respectiv ai preferat sa dai banii pe o vacanta si nu pe un scaun. Un an mai tarziu cand acesta s-a rupt, ai invatat ca mai bine alegi calitatea fara sa te uiti la pret.

6. Un sistem organizational mult prea complicat Facturile merg in dosarul verde, scrisorile nedesfacute merg in dulapul albastru, papetaria este pe raftul de sus…sau pe raful de jos? Daca nu-ti amintesti aceste lucruri inseamna ca poate pur si simplu ai nevoie de putina pauza si reorganizare.

7. Nu este deloc o idee stralucita sa incerci sa repari sau sa mobilezi o casa daca nu ai experienta necesara. In acest caz puteti apela la experti care sa va indrume.

8. Un DIY (Do It Yourself) dezastruos „Dar arata grozav pe Pinterest …” Si acum stii, daca nu esti viclean, este timpul sa apelezi la experti.

9. Arta Cliseului Daca te-ai obisnuit cu ideea de a avea ceva special pe perete, aceasta te-a facut sa realizezi ce important este sa faci dai o semnificatie acelui obiect.

10. Ambitiosul Obiect Alb Nu ai luat in considerare toate lucrurile pe care le iubesti (ciocolata, vinul rosu) impotriva acestei achizitii. Dar acum nici sa nu indraznesti … sau daca nu esti genul care nu se supara sa cumpere cu prea mare grija (sau sa piarda prea mult timp pentru a curata) Spune-ne: In care dintre aceste articole te regasesti? Sau impartaseste-ne in comentariu ce greseli ai facut si cum ai invatat din ele.